NijveldSchildersbedijf Nijveld, het adres voor de perfecte afwerking.


Onze hoofddiscipline is het uitvoeren van schilderwerk conform uw eisen en wensen.
Wij hebben specialisten in huis voor nieuwbouw- maar hoofdzakelijk onderhoudsschilderwerk. Dit voeren wij naar alle tevredenheid van woningbouwverenigingen, aannemers, bedrijven en particulieren uit.

Bij de uitvoering van uw opdracht kunt u erop vertrouwen dat wij veilig werken. Wij maken gebruik van modern materieel en goede persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ook doen wij niet moeilijk over nazorg of service.

En wilt u het schilderwerk aan uw bezit in goede conditie houden. Dan kunnen wij dit ook voor u invullen in de vorm van een uniek meerjarenonderhoudsplan, waarbij wij ook de bijbehorende controlewerkzaamheden uitvoeren. Op dit moment zijn er rond de 250 particulieren die hier gebruik van maken.

Allereerst wordt uw woning door ons voor 100% in de verf gezet. Vervolgens komen wij ieder jaar kijken wat eventueel bijgewerkt moet worden. Daarvan krijgt u dan een offerte en u beslist zelf of u het laat uitvoeren of niet.

Uw woning altijd goed in de verf, met de beste vakmensen van Schildersbedrijf Nijveld.
 

Wilt u meer weten over Nijveld Schildersbedrijf & Glasservice? Bel dan 0548-613253 voor een vrijblijvende offerte of overige informatie.

 

Recente projectenGraag geven wij u een beeld van onze meest recente projecten. Deze vindt u dan ook aan de linkerkant. Klik op één van de foto’s om naar de detailpagina te gaan.