NijveldNijveld Schildersbedrijf & Glasservice, net dat beetje extra !


Wij spreken pas van goed schilderwerk als ook de te beschermen ondergrond in goede conditie verkeert. Dit is lang niet altijd het geval. Bij houten ondergronden kan er sprake zijn van houtrot, openstaande verbindingen of ondeugdelijke beglazingssystemen. Wanneer wij ondergrondgebreken aan uw object ontdekken, zullen wij dit melden en u vrijblijvend een aanbieding doen om het geheel weer in perfecte onderhoudsstaat te brengen.

Natuurlijk hoeft niet altijd gelijk het gehele kozijn worden vervangen. In veel gevallen kan aanmerkelijk op de kosten worden bespaard door plaatselijk de juiste maatregelen te treffen. Goed houtrotherstel is dan ook een vak op zich.

Voorkomen is beter dan genezen. Met preventieve maatregelen zoals het dichten van openstaande verbindingen en het herstellen van beglazingskitvoegen aan zowel de binnen- als buitenzijde van houten elementen kunnen hoge houtreparatiekosten op termijn voorkomen worden.

Doordat wij alle benodigde disciplines in huis hebben, kunt u zaken doen met één partij. Dit staat garant voor een goede afwikkeling en coördinatie. Wij willen u dit graag in de praktijk bewijzen.

 
 

Recente projectenGraag geven wij u een beeld van onze meest recente projecten. Deze vindt u dan ook aan de linkerkant. Klik op één van de foto’s om naar de detailpagina te gaan.